Ambachtelijke stroopwafels van Interbanket

Daar blijf je van eten!

Al sinds eind jaren 60 maakt Interbanket voor jou de lekkerste koekjes van Nederland. We bakken stroopwafels, maar bijvoorbeeld ook zandgebak, roomboter- en margarinekoekjes, speculaaspoppen en kerstkoekjes. Krakend verse koekjes, alsof je ze net op de markt hebt gekocht.

Onze passie voor koek zit diep. Interbanket is een echt familiebedrijf en de authentieke recepten worden van generatie op generatie doorgegeven. Recepten met eerlijke basisingrediënten, zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. De producten zijn altijd vers, van topkwaliteit en worden zorgvuldig verpakt. Dat proef je.

De Interbanket-koekjesfabriek staat in de bourgondische Utrechtse stad Montfoort. Maar onze lekkernijen delen we graag met de hele wereld. Sinds de jaren 80 kun je onze koekjes zelfs helemaal in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland vinden!

Benieuwd hoe we jouw koekjes bakken? Bekijk de video van onze koekjesfabriek.

Gegarandeerd succes

Gegarandeerd succes

Met stroopwafels maak je iedereen blij, het hele jaar door.

Zo vers als op de markt

Zo vers als op de markt

Altijd vers voor jou gebakken, vlak voor de verkoop.

Echte aandacht

Echte aandacht

We nemen de tijd voor jouw wensen én voor ons product.

Hmmmmmm

Stroopwafels van de beste kwaliteit

Jou de lekkerste stroopwafels leveren, daarin steken we veel tijd en moeite. Natuurlijk bakken we onze koekjes met liefde, zorg en aandacht. Maar ook tijdens het controleren, inpakken en vervoeren bewaken we de kwaliteit. Onze getrainde medewerkers zijn heel gedreven en geen detail blijft onopgemerkt. Ook de hygiëne is gewaarborgd. Interbanket heeft een IFS-certificaat higher level en we worden jaarlijks gecontroleerd door Lloyds.

Vooral veilig en efficiënt werken staan bij ons centraal. We zijn dan ook niet vies van innovatie. Onze machines zijn helemaal van deze tijd, we gebruiken duurzame palmolie, verspillen geen energie en er liggen zonnepanelen op ons dak. Ook verwerken we tegenwoordig minder suiker en zout in onze producten. Zonder dat de smaak in het geding komt. Want de koekjes moeten wel lekker zijn.

Een kijkje in onze koekjesfabriek

Ook private label-koekjes!

Doen alsof je ze zelf hebt gebakken? Alles is mogelijk!

Naast ons uitgebreide assortiment maken we ook veel koeken en verpakkingen op maat. We nemen de tijd voor onze klanten en leveren precies wat nodig is. Zelfs als we daarvoor een heel nieuw product moeten ontwikkelen. We schakelen snel en zijn heel flexibel. Alles is mogelijk!